Social media marketing/management nodig in Maasmechelen?

Wil jij professionele social media marketing of social media beheer? Laat ons jouw social media beheren, en krijg dit in de plaats:

 • Transparante communicatie
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Geen verrassingen achteraf met duidelijke prijzen en afspraken
dlp aangifte successie social media beheer marketing

Zo werken wij

Wij kennen het internet op ons duimpje. Dit is de weg naar een gebruiksvriendelijke en professionele website:
1

Doelgroep analyse

De doelgroepsanalyse speelt een belangrijke rol in het opstellen van een online groeistrategie. Het doel van deze analyse is om te onderzoeken welke groep het meest waarschijnlijk jouw product gaat kopen en hoe wij hen het beste benaderen.

2

Doelstellingen vastleggen

Eerst analyseren we welke producten/diensten het meeste omzet genereren. Vervolgens maken we een inschatting van hoeveel bezoekers je op je site nodig hebt om één verkoop te generen.

3

Zoekwoordonderzoek

We selecteren een aantal zoekwoorden die relevant zijn voor je website en waarvan we vermoeden dat de potentiële klant daarop zoekt. Hiervoor maken we gebruik van een interne zoekwoordenanalyse.

6

Ready, set GO!

Jouw social media wordt nu beheerd door ons en wij zorgen dat potentiële klanten jou benaderen!

5

Markt bepalen

Vervolgens bepalen we de markt waar we jouw campagnes zullen tonen.

4

Campagne opmaken

Op basis van alle voorafgaande elementen stellen we een campagne op.

Hoe adverteren wij?

Social media advertenties

Wij zetten campagnes op via Facebook, twitter, LinkedIn,... Samen met jou kijken we waar jouw doelgroep zich bevindt zodat we geen onnodige advertentiekosten uitgeven.

Remarketing

Bezoekers die je website verlaten of een bepaalde actie niet hebben voltooid kunnen wij opnieuw benaderen. Dit noemen we "Remarketing", dit kan jou helpen om met deze potentiële klanten opnieuw in contact te komen.

Mobile ads

Omdat veel mensen op smartphones zitten, is het niet onverstandig om advertenties voor mobiel te optimaliseren.

Youtube/TikTok Advertenties

Vandaag de dag is het interessant om korte videos online te publiceren op platformen gelijk Youtube shorts en TikTok. Via deze kanalen kun je subtiel jouw producten adverteren.

Sublieme websites

Waarom zou je jouw Social Media laten behere door Subliweb?

 • Altijd een unieke, transparente en vernieuwende ervaring

  De content die we voor jouw kanaal bedenken is uniek en innoverend, we gaan niet zomaar anderen kopiëren. We kijken naar de concurrentie en spelen hierop in. Samen met jou bouwen we een unieke Sociale Media aanwezigheid uit die direct opvalt!

 • Geen onverwachte kosten achteraf

  Wij verrassen je graag met een tof communicatieplan, maar komen niet aan het eind van de rit met onverwachte kosten. We spreken vooraf precies af wat we gaan doen en welk kostenplaatje daaraan vastzit. Geen verrassingen, gewoon duidelijk.

 • Wij doen meer

  Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit! We stoppen pas als jij 100% tevreden bent met het eindresultaat. Ongeacht of de afgesproken uren al zijn gemaakt.

Heb je al vragen?

Veelgestelde vragen

Wij zijn Subliweb

Samenwerken met Subliweb betekent aan de slag gaan met een team dat niet alleen gedreven, ervaren en enthousiast is, maar ook altijd voor je klaar staat. We leveren professionele websites met veel passie en enthousiasme. Door onze ervaring hebben we de kennis om voor jou de mooiste, professionele en goed functionerende website te bouwen!

Met een gezonde dosis eigenwijsheid krijg je bij Subliweb nét even iets anders dan je gewend bent. En dat wordt gewaardeerd: sinds kort zijn we een "top-rated agency" op Sortlist! Kies voor Subliweb en krijg een website die bij je past!

Kennismaken

Dit zeggen klanten over ons

Peter Louwies, webdesign zutendaal

Peter Louwies - DLP

Jonge ondernemers, fris inspirerend, dynamische aanpak, professioneel, ben blij dat ik jullie ben tegen gekomen.

?

Word jij ons volgend project?

Kennismaken!

Boek nu jouw gratis strategiegesprek

Boek jouw gratis strategiegesprek
Overtuigd?

Interesse of vragen?

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden deze een week bij. We willen je graag persoonlijk aanspreken en vragen hiervoor optioneel je naam.

stars