aangifte nalatenschap dlp zutendaal case webdesign

DLP BV

Webontwikkeling, Digital Strategy, SEO, Webdesign

B2C

Fiscale diensten

Vlaanderen

DLP - Aangifte Successie

Beschrijving project

Voor het bedrijf DLP, dat zich richt op nabestaandenzorg, hebben we bij Subliweb een bijzonder project mogen realiseren. We hebben de uitdaging aangenomen om een nieuwe en moderne website te ontwikkelen, waarmee DLP haar online aanwezigheid kan vergroten en haar dienstverlening beter kan presenteren aan haar doelgroe

Uitdaging

De uitdaging was om de juiste balans te vinden tussen het informeren van bezoekers over de diensten van DLP en het bieden van een gebruiksvriendelijke ervaring. Ook moest de nieuwe website rekening houden met de gevoelige aard van de dienstverlening en de emotionele toestand van de doelgroep. Daarnaast was het van belang om de website te optimaliseren voor zoekmachines, zodat DLP beter vindbaar zou zijn in zoekresultaten.

Oplossing

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, hebben we bij Subliweb een nieuwe website ontwikkeld met een rustige, maar professionele uitstraling. We hebben ervoor gezorgd dat de diensten van DLP op een overzichtelijke manier gepresenteerd worden en dat bezoekers snel en eenvoudig de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Daarnaast hebben we een zoekmachineoptimalisatie-strategie opgesteld en geïmplementeerd, zodat DLP beter vindbaar is in zoekresultaten.

Dit zeggen klanten over ons

Peter Louwies, webdesign zutendaal

Peter Louwies - DLP

Jonge ondernemers, fris inspirerend, dynamische aanpak, professioneel, ben blij dat ik jullie ben tegen gekomen.

?

Word jij ons volgend project?

Kennismaken!

Boek nu jouw gratis strategiegesprek

Boek jouw gratis strategiegesprek
Overtuigd?

Interesse of vragen?

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden deze een week bij. We willen je graag persoonlijk aanspreken en vragen hiervoor optioneel je naam.

stars