LMT webdesign lanaken hoeselt case webdesign

LMTBiz

Webontwikkeling, Digital Strategy, SEO, Webdesign

B2B

Consulting

Internationaal

LMTBiz

Beschrijving project

Compact Media is een innovatief bedrijf dat op zoek was naar manieren om hun online aanwezigheid te vergroten. Als webdesign bedrijf hebben we de kans gekregen om hen te helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van een website die hun merk tot leven zou brengen.

Uitdaging

De grootste uitdaging was om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Compact Media had een specifieke visie en we wilden ervoor zorgen dat hun merkidentiteit op de juiste manier werd weergegeven op de website. Daarnaast wilden we ervoor zorgen dat de website meer zichtbaarheid kreeg op Google en hoger in de zoekresultaten kwam.

Oplossing

We hebben de visuele identiteit van het bedrijf in de website geïntegreerd en ervoor gezorgd dat deze op alle apparaten goed zichtbaar is. Hierdoor komt de kracht van het merk op een perfecte manier naar voren. Met deze oplossing hebben we niet alleen de online aanwezigheid van Compact Media vergroot, maar ook bijgedragen aan het versterken van hun merkimago en het aantrekken van nieuwe klanten. We zorgden er ook voor dat de website makkelijker vindbaar was in Google.

Impact

Het resultaat is een website die niet alleen de online aanwezigheid van Compact Media vergroot, maar ook helpt bij het versterken van hun merkimago en het aantrekken van nieuwe klanten. De website heeft geleid tot een toename van het verkeer en de conversies op de website.

Dit zeggen klanten over ons

Peter Louwies, webdesign zutendaal

Peter Louwies - DLP

Jonge ondernemers, fris inspirerend, dynamische aanpak, professioneel, ben blij dat ik jullie ben tegen gekomen.

?

Word jij ons volgend project?

Kennismaken!

Boek nu jouw gratis strategiegesprek

Boek jouw gratis strategiegesprek
Overtuigd?

Interesse of vragen?

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden deze een week bij. We willen je graag persoonlijk aanspreken en vragen hiervoor optioneel je naam.

stars