E-mail marketing nodig in Bilzen?

Wil jij professionele e-mail marketing? Laat je jouw e-mail marketing uitbesteden, dan kun je dit verwachten:

 • Transparante communicatie
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Geen verrassingen achteraf met duidelijke prijzen en afspraken
email marketing subliweb lanaken limburg

Zo werken wij

Wij kennen het internet op ons duimpje. Dit is de weg naar een gebruiksvriendelijke en professionele website:
1

Doelgroep analyse

De doelgroepsanalyse speelt een belangrijke rol in het opstellen van een online groeistrategie. Het doel van deze analyse is om te onderzoeken welke groep het meest waarschijnlijk jouw product gaat kopen en hoe wij hen het beste benaderen.

2

Doelstellingen vastleggen

Eerst analyseren we welke producten/diensten het meeste omzet genereren. Vervolgens maken we een inschatting van hoeveel bezoekers je op je site nodig hebt om één verkoop te generen.

3

Segmenteren

Op basis van jouw bedrijf en doelgroep bouwen wij segmenten (filters) die jouw doelgroep makkelijk aanspreekbaar maken via onze e-mail marketing tools.

6

Ready, set GO!

Jouw mails worden nu verstuurd en zorgen ervoor dat jij jouw klanten makkelijk kunt informeren en beïnvloeden om een aankoop te doen. Daarna doen we uitvoerige analyses om ervoor te zorgen dat jouw campagnes in de toekomst nog effectiever zijn!

5

Campagne opmaken

Op basis van alle voorafgaande elementen stellen we een campagne op.

4

E-mail design

We bouwen een e-mail die perfect past bij jouw doelgroep en campagne.

Hoe doen wij jouw e-mail marketing?

Onderzoek

Wij doen grondig onderzoek naar jouw doelgroep en zetten de nodige segmenten en interesses op.

Remarketing

Lezers die klikken op producten of links in jouw mails kunnen we extra onderverdelen in segmenten zodat we nog deze nog beter kunnen aanspreken.

Mobiel ontwerp

Omdat veel mensen op smartphones zitten hechten we ook veel belang aan het ontwerp van jouw e-mail op mobiele apparaten.

Automatie

Met e-mail marketing kun je ook automatisatie opzetten. Zo kunnen we bepaalde acties uitvoeren als lezers een interactie doen met jouw e-mails.

Sublieme websites

Waarom zou je jouw e-mail marketing laten behere door Subliweb?

 • Altijd een unieke, transparente en vernieuwende ervaring

  De content die we voor jouw e-mail marketing bedenken is uniek en innoverend, we gaan niet zomaar anderen kopiëren. We kijken naar de concurrentie en spelen hierop in. Samen met jou bouwen we een unieke e-mail marketing campagne uit die direct opvalt en opbrengt!

 • Geen onverwachte kosten achteraf

  Wij verrassen je graag met een tof communicatieplan, maar komen niet aan het eind van de rit met onverwachte kosten. We spreken vooraf precies af wat we gaan doen en welk kostenplaatje daaraan vastzit. Geen verrassingen, gewoon duidelijk.

 • Wij doen meer

  Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit! We stoppen pas als jij 100% tevreden bent met het eindresultaat. Ongeacht of de afgesproken uren gemaakt zijn.

Heb je al vragen?

Veelgestelde vragen

Wij zijn Subliweb

Samenwerken met Subliweb betekent aan de slag gaan met een team dat niet alleen gedreven, ervaren en enthousiast is, maar ook altijd voor je klaar staat. We leveren professionele websites met veel passie en enthousiasme. Door onze ervaring hebben we de kennis om voor jou de mooiste, professionele en goed functionerende website te bouwen!

Met een gezonde dosis eigenwijsheid krijg je bij Subliweb nét even iets anders dan je gewend bent. En dat wordt gewaardeerd: sinds kort zijn we een "top-rated agency" op Sortlist! Kies voor Subliweb en krijg een website die bij je past!

Kennismaken

Dit zeggen klanten over ons

Peter Louwies, webdesign zutendaal

Peter Louwies - DLP

Jonge ondernemers, fris inspirerend, dynamische aanpak, professioneel, ben blij dat ik jullie ben tegen gekomen.

?

Word jij ons volgend project?

Kennismaken!

Boek nu jouw gratis strategiegesprek

Boek jouw gratis strategiegesprek
Overtuigd?

Interesse of vragen?

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden deze een week bij. We willen je graag persoonlijk aanspreken en vragen hiervoor optioneel je naam.

stars